Bayram öncesi maaşlar yattı

Kayseri'de 4,8 milyar TL tutarındaki Nisan ayı engelli ve yaşlı aylıkları hesaplara yatırılmaya başlandı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Bayram öncesi maaşlar yattı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de yaşayan vatandaşları yakından ilgilendiren nisan ayı yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yatırıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Nisan ayına dair yaşlı aylığı ve engelli aylıklarının toplamda 4,8 milyar TL tutarında hesaplara yatırıldığını duyurdu. Bakan Göktaş, yaptığı açıklamada, yaklaşık 2,6 milyar TL tutarındaki yaşlı aylığı ve yaklaşık 2,2 milyar TL engelli aylıklarının hak sahiplerinin hesaplarına aktarılacağını belirtti.

Bayram öncesi maaşlar yattı

Engelli ve yaşlı vatandaşlara yönelik kapsayıcı ve düzenli sosyal yardım programlarının geliştirildiğini vurgulayan Bakan Göktaş, "Engelli ve yaşlı vatandaşların toplumsal hayata tam ve etkin katılımları ile bağımsız şekilde yaşayabilmeleri için eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata her alanda yanındayız" dedi. Ayrıca, Nisan ayı için ayrılan bu kaynağın, engelli ve yaşlı bireylerin daha iyi bir yaşam sürmeleri adına önemli bir destek olduğunu ifade etti.

Bayram öncesi maaşlar yattı

Bakan Göktaş'ın açıklamalarıyla birlikte, Türkiye'deki engelli ve yaşlı vatandaşların sosyal ve ekonomik olarak desteklenmeye devam edeceği ve onların yaşam kalitesinin artırılması için çalışmaların sürdürüleceği vurgulandı.