Bayram arefesinde düşündüren görüntüler!

Kayseri'de Kent Ekmek büfeleri önünde oluşan ucuz ekmek kuyruğu tepkileri de beraberinde getirdi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Bayram arefesinde düşündüren görüntüler!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle her kuruşun hesabını yapan vatandaşların bayram arefesi ortaya çıkardığı görüntüler akıllarda soru işaretleri bırakırken CHP ve İYİ Parti cephesinden art arda tepki geldi.  
Kocasinan ilçesine bağlı Erkilet Mahallesi ile Melikgazi ilçesine bağlı Tınaztepe, İldem Mahallelerinde ve Talas Bahçelievler Mahallelerinde Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait Kent Ekmek büfelerinden ucuz ekmek almayan isteyen vatandaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren uzun kuyruklar oluşturdu. Kent ekmek büfelerinde 2 liraya satılan ekmekten almak isteyen vatandaşların oluşturduğu kuyruklar dikkat çekerken, vatandaşlar sabırla sıranın kendilerine gelmesini bekledi. Kuyrukta bekleyen bazı vatandaşların tepkisi ve bunun yanısıra  "Çek çek dünya görsün bunu" sözleri de dikkat çekti. 
ÖZER: YETER ARTIK! YAZIK BU MİLLETE…
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, “Acı gerçekler dört bir yandan akın akın ortaya çıkıyor” dedi.

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, tepkisinde şu ifadeleri kullandı: Yazık bu millete. Sabahın erken saatlerinde arefe günü bayram coşkusu, sevinci, heyecanı yaşamak isteyen vatandaşa bu yokluğu, bu yoksulluğu, bu kuyrukları, bu zulmü! reva gören adaletsiz düzenin artık gideri yok. Bize katılın. Birileri liderine şirin görünmek için yeni hedeflerine sınır tanımadan, şarkıcılar eşliğinde yelken açarken, memlekette yoksulluğun fotoğrafları, acı gerçekler dört bir yandan akın akın ortaya çıkıyor. ‘3Y ile mücadele edeceğiz’ diyerek halktan yıllardır oy alanlar, koltuk, rant için 3Y ticaretini fütursuzca ortaya koymaya devam ediyor. Yeter artık. Varsa cesaretiniz, hodri meydan. Seçim, hemen seçim. Yazık bu millete. Siz lüks içinde saraylarınızda, ballı maaşlarınızla yaşarken bu millet bu zulmü hak etmiyor. Umutsuzluk yok. Bu yalan ve talan düzenin hesabı sorulacak, halkımız hak ettiğini alacak. Geliyor gelmekte olan.

YÜCEL: HALKI BİR KM EKMEK KUYRUĞUNA MAHKUM EDEN BU ZİHNİYETİNDE AREFESİNİ TEBRİK EDİYORUM
İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Kazım Yücel de, İldem ortaya çıkan kuyrukları paylaşarak, “Kayseri, İldem bölgesinde arefe sabahı halkın durumu bu....Halkı bir km ekmek kuyruğuna mahkum eden bu zihniyetinde arefesini tebrik ediyorum” dedi.