Bayar Özsoy: 'Türkiye'nin şahlanış dönemi başlayacak'

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, Fatoş Büyükkuşoğlu İlköğretim Okulu''nda oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada 'Türkiye'nin şahlanış dönemi başlayacak' dedi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Bayar Özsoy: 'Türkiye'nin şahlanış dönemi başlayacak'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, “Türkiye’nin şahlanış dönemi başlayacak” dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için oyunu Fatoş Büyükkuşoğlu İlköğretim Okulu’nda bulunan 1265 nolu sandıkta kullandı. Burada açıklamalarda bulunan Özsoy, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti için yeni bir seçim yaptık. Cumhurbaşkanımız 13. Cumhurbaşkanı olarak yeniden seçilecek. Buna inanıyorum. Türkiye’nin de şahlanış dönemi başlayacak diye düşünüyorum. Bu seçimlerin tüm Kayserililere, ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

14 MAYIS CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI NASILDI?

14 Mayıs'da yapılan 13. Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'nden Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan 27 milyon 133 bin 849, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu 24 milyon 595 bin 178, ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan 2 milyon 831 bin 239 oy, Memleket Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce 235 bin 783 oy almıştı. Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan'ın oy oranı yüzde 49,52, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu'nun oy oranı yüzde 44,88, ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Oğan'ın oy oranı ise yüzde 5,17 Memleket Partisi Cumhurbaşakanı Adayı İnce'nin oy oranı yüzde 0,43 oldu. 114 Mayıs'da yapılan seçimde 50+1 kuralına göre Cumhurbaşkanlığı Seçimleri en çok oy alan iki aday için 28 Mayıs'da yapılacak olan 2. Tur Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine kalmıştı.

Bayar Özsoy: 'Türkiye'nin şahlanış dönemi başlayacak'