Başvurular başladı! Son gün 26 Şubat

ÖSYM Başkanlığı tarafından 8-9 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 2024 YKS için başvurular, 26 Şubat'a kadar kabul edilecek. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Başvurular başladı! Son gün 26 Şubat

Kayseri'de üniversite hayali kuran gençler, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için başvurularını yapmaya başladı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından 8-9 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 2024 YKS için başvurular, 26 Şubat'a kadar kabul edilecek.

Başvurular başladı! Son gün 26 Şubat

YKS'de adaylar, 8 Haziran Cumartesi günü Temel Yeterlilik Testi (TYT), 9 Haziran Pazar günü sabah oturumunda Alan Yeterlilik Testleri (AYT), öğleden sonra oturumunda ise Yabancı Dil Testi (YDT) sınavlarına girecekler. Başvurularını yapmak isteyen adaylar, ÖSYM başvuru merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması üzerinden başvuru yapabilecekler.

Detaylı bilgiler ise 2024-YKS Kılavuzu'nda yer alıyor. Adaylar, sınav tarihleri, başvuru koşulları ve diğer önemli bilgileri kılavuzdan edinebilirler.