Başvurular başladı! Son başvuru Brüksel saati ile 12.00

Küçük Ölçekli Ortaklıklar, eğitim ve öğretim alanlarında ulaşılması zor olan küçük ölçekli aktörlere erişimi genişletmek için tasarlanan KA210 Proje Başvuruları başladı. Detaylar Kayseri haber bülteninde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Başvurular başladı! Son başvuru Brüksel saati ile 12.00
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğü KA210 Proje Başvuru Formlarının açıldığını duyurdu. 

SON BAŞVURU BRÜKSEL SAATİ İLE 12:00

Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Kuruluşların uluslararası işbirliği konusunda deneyim kazanmalarını ve kapasitelerini güçlendirmelerini amaçlayan, Küçük Ölçekli Ortaklıklar; okul eğitimi, yetişkin eğitimi, mesleki eğitim ve öğretim alanlarında ulaşılması zor olan küçük ölçekli aktörlere ve bireylere programa erişimi genişletmek için tasarlanmış olan KA210 Proje Başvuru Formları açılmıştır. Son Başvuru tarihi; 04-10-2023 12.00 (Brüksel saati)'dir.
Başvuruları başladı! Son başvuru Brüksel saati ile 12.00KA210 Proje nedir?

Yetişkin Eğitiminde İşbirliği Ortaklıkları (KA220) faaliyeti, Program Üyesi ülkelerin kurum/kuruluşları arasında işbirliği ve ortaklıklar kurulmasına imkân sağlanmaktadır. Diğer taraftan bu katılımcı kuruluşların; uluslararası işbirliği konusunda deneyim kazanmaları, kapasitelerini güçlendirmeleri ve yüksek kalitede yenilikçi çıktılar üretmeleri beklenmektedir.

Yetişkin Eğitiminde Küçük Ölçekli Ortaklıklar (KA210) faaliyeti ise küçük ölçekli ve/veya Erasmus+ deneyimi az olan ya da hiç olmayan kurum/kuruluşlara ve onların katılımcılarına kurumsal kapasiteleri ve deneyimleri doğrultusunda Erasmus+ Programından yararlanma fırsatı sunmaktadır.