Başvurular başladı… 30 milyon TL ödül var

Geleceğin teknoloji dehası olmak için başvuru zamanı! TEKNOFEST 2024'te 30 milyon TL ödül ve 55 milyon TL malzeme desteği seni bekliyor!' Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Başvurular başladı… 30 milyon TL ödül var

Tüm yurtta olduğu gibi Kayseri’de de özellikle gençlerin ve teknolojiye ilgi duyan herkesin heyecanla takip ettiği dünyanın en büyük teknoloji yarışması TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'ne katılım için başvurular başladı. 

"TEKNOFEST ile Gelecek Sensin" sloganıyla düzenlenen prestijli yarışmalarda başarılı olan teknoloji tutkunlarına 30 milyon TL ödül ve 55 milyon TL'nin üzerinde malzeme desteği sağlanacak. Bu yıl Türkiye tarihinin en büyük ödüllü teknoloji yarışmaları olan TEKNOFEST, 46 ana kategori ve 117 alt kategoride düzenlenecek.

Başvurular başladı… 30 milyon TL ödül var

Başvuruların 20 Şubat 2024 tarihine kadar kabul edileceği TEKNOFEST, gençlerin millî teknoloji üretme ve geliştirme konusundaki ilgisini artırmayı hedefliyor. Binlerce gencin hayallerini gerçekleştirmeleri için farklı kategorilerde düzenlenen teknoloji yarışmalarına başvuruda bulunma fırsatı sunuyor. Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ana yürütücülüğünde gerçekleştirilen TEKNOFEST, Türkiye'nin önde gelen teknoloji şirketleri, kamu, medya kuruluşları ve üniversitelerin destekleriyle hayata geçirilecek. Adana'da düzenlenecek festival, 2024'e damgasını vuracak ve teknolojiye ilgi duyan herkes başvuru yaparak, festivale katılabilir. 

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ