Başvuru süresi bugün bitiyor!

Kayserili çiftçileri de yakından ilgilendiren Çiftçi Kayıt Sistemi ürün güncelleme başvurularında süre bugün bitiyor. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Başvuru süresi bugün bitiyor!

Kayserili çiftçileri yakından ilgilendiren Tarım ve Orman Bakanlığı Çiftçi Kayıt Sistemi ürün güncelleme başvurularının için son gün. 1 Şubat 2024 tarihinde başlayan ürün güncelleme başvuruları e-Devlet üzerinden yapılabiliyor.

Kayserili çiftçileride yakından ilgilendiren bilgilendirme Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan yapılmıştı. Bakanlık, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) ürün güncelleme başvurularının başladığı ve ürün güncelleme son başvuru tarihinin 29 Şubat 2024 olduğu belirtilmişti. 

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın Çiftçi Kayıt Sistemi ürün güncelleme başvurularının başladığı belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verilmişti; "Çiftçi Kayıt Sistemi'ne 2024 üretim yılı için başvurularda bulunan çiftçilerimiz, ürün güncelleme başvurularını 1 Şubat 2024 tarihinden itibaren e-Devlet üzerinden gerçekleştirebilecek. Ayrıca İl/İlçe Tarım Orman Müdürlüklerinden de başvuru yapılabilecek. Ürün güncelleme son başvuru tarihi 29 Şubat 2024."