Başsavcılık suç duyurusunu işleme aldı

Tadilat ruhsatı alınmadan kaçak olarak başlanan kafeterya inşaatının bayramda da devam ettiğini belirten gazeteci Osman Çiftci, sosyal medya hesabı Twitter'da yaptığı paylaşımda Kayseri Park AVM'nin Kızılırmak Caddesi cephesindeki çalışmaların videosunu yayınladı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Başsavcılık suç duyurusunu işleme aldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Park Alışveriş Merkezi’nin sağır cephesinde belediyeden tadilat ruhsatı alınmaksızın kaçak olarak yapımına başlanan kafeterya inşaatlarıyla ilgili olarak Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin tarafından yapılan suç duyurusunun Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından işleme alındığı belirtildi.

Tadilat ruhsatı alınmadan başlanan kafeterya inşaatının bayramda da devam ettiğini belirten gazeteci Osman Çiftci, sosyal medya hesabı Twitter’da yaptığı paylaşımda Kayseri Park AVM’nin Kızılırmak Caddesi cephesindeki çalışmaların videosunu yayınladı.

Çiftci, paylaşımında Kayseri Park’taki tadilat ruhsatsız inşaat çalışması ile ilgili olarak Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı’na yapılan suç durusu hakkında da bilgi verdi.

Çiftci’nin paylaşımı şöyle:

“Kanun yönetmelik, belediye, belediye başkanı tanımayan @kayseri_park AVM’nin 3194 Sayılı İmar Kanunu’na göre tadilat ruhsatı alınmadan yani kaçak olarak başlayan Kızılırmak Caddesi cephesindeki kafeterya inşaatı bayram, seyran, tatil falan dinlemeksizin devam ediyor. Bu arada Çetinsaya ailesinin Tuna AVM hazımsızlığı nedeniyle yaptığı bu kaçak kafelerden sonra Tuna AVM’yi ve bankada olan MİX AVM’yi de satın alma niyetinde olduğu iddia ediliyor. 

Bu konuda önemli bir bilgi daha vereyim; Mahmut Şahin tarafından yapılan suç duyurusu Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından işleme alındı.”