Başsavcı Erciyes Anadolu Holding'te ulusal basına bilgi verdi

Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Habip Korkmaz Erciyes Anadolu Holding'te ulusal basına bilgi verdi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Başsavcı Erciyes Anadolu Holding'te ulusal basına bilgi verdi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Habip Korkmaz, Kayseri'de bulunan Milliyet Gazetesi yetkilileri ile Erciyes Anadolu Holding'te bir araya geldi. Buluşmayı Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin X hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile duyurdu. Ertekin, "Milliyet Ekibi ile sabah kahvaltısında holdingimizde bir araya geldik. Dün akşam yemeğinde şehrimizin ticari, sosyal ve idari hayatı hakkında bilgiler alan misafirlerimiz huzur şehri Kayserimizin Cumhuriyet başsavcısı Habip Korkmaz beyden de şehrimizin adli verileri hakkında bilgiler aldılar." dedi.

Başsavcı Erciyes Anadolu Holding'te ulusal basına bilgi verdi

Öte yandan Gazete yetkilileri dün akşam da Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ve il protokolü ile bir araya gelmişlerdi.

Buluşmayı CEO Ertekin duyurmuştu. Ertekin açıklamasında şu ifadelere yer vermişti, "Milliyet Gazetesi GYY sevgili dostum Özay Şendir, Ankara Temsilcisi Didem Özel Tümer, Spor Müdürü abim Tayfun Bayındır, Ekonomi Müdürü Şükrü Andaç ve kıymetli diğer yöneticilerden oluşan ekibi Holdingimizin davetlisi olarak Kayseri’de ağırlıyoruz. Kadim şehir Kayserimizin tarihi, turistik ve doğal güzelliklerini gezerek okuyucuları ile paylaşacaklar. Akşam yemeğinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’nin ev sahipliğinde valimiz Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç, AK Parti il başkanı Fatih Üzüm, milletvekillerimiz; Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı, Bayar Özsoy, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve OSB başkanımız Mehmet Yalçın’ın katılımı ile Kayserimizin konuşulduğu güzel bir gece oldu."