'Başlasın Kayseri Yüzyılı'

Genel seçimlerde Türkiye Yüzyılı sloganını kullanan Adalet ve Kalkınma Partisi'nin yerel seçimlerde kullanacağı sloganlar da netleşmeye başladı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

'Başlasın Kayseri Yüzyılı'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

14 Mayıs 2023 Genel seçimlerinde “Türkiye Yüzyılı” sloganını kullanan AK Parti yerel seçimlerde de benzer bir sloganı kullanacak gibi görünüyor. "Türkiye Yüzyılı" sloganı kentlere göre uyarlanırken; AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm’ün ve İl Başkanlığı sosyal medya hesaplarından “Başlasın Kayseri Yüzyılı” paylaşımı yapması dikkat çekti. 

'Başlasın Kayseri Yüzyılı'
Aday adaylığı başvurularının başlamasının ardından yapılan bu paylaşımın ardından İl Başkanı Fatih Üzüm’ün başkanlığında yapılan toplantıda dikkat çekti.

'Başlasın Kayseri Yüzyılı'

Söz konusu toplantı AK Parti Kayseri İl Başkanlığı’nın sosyal medya sitelerinden “İl Başkanımız Fatih Üzüm Başkanlığında Milletvekillimiz Sayın Bayar Özsoy, İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve İlçe Başkanlarımızın katılımıyla Yerel Seçimler doğrultusunda istişare toplantımız gerçekleştirildi” ifadeleriyle paylaşıldı.