Başkanlardan taziye mesajı

Pençe Kilit- 2 operasyon bölgesinde teröristlerce yapılan taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan için Kayseri'de başkanlar da başsağlığı mesajı yayımladı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Başkanlardan taziye mesajı

Irak’ın kuzeyinde icra edilen Pençe Kilit-2 operasyonu bölgesinde görevli Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan, bölücü terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen taciz ateşi sonucunda ağır yaralanarak hastaneye kaldırılmış ve hastaneden acı haber gelmişti. 

Başkanlardan taziye mesajı

Şehit olan Aslan’ın acı haberi Niğde’deki baba evine ulaştırılırken, Aslan için Şırnak’ta şehit uğurlama töreni düzenlendi. Aslan'ın cenazesi Niğde’ye gönderilmek üzere Şerafettin Elçi Havaalanına götürüldü. 

Başkanlardan taziye mesajı

Şehit Aslan için Kayseri’deki belediye başkanları da taziye mesajı yayımladı. İşte o mesajlardan bazıları: 

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç: Pençe Kilit operasyon bölgesinde şehit düşen kahraman askerimiz Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dilerim. Aziz Türk Milletinin başı sağ olsun. 

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu: Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan kahraman askerimiz Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan'a Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakayrakdar: Pençe-Kilit Harekatı Bölgesinde şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan’a Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Türk milletinin başı sağ olsun

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan. Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, hain teröristlerce yapılan taciz atışı sonucunda şehit olan kahraman askerimiz Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve ailesine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun. Aziz Milletimizin başı sağ olsun.