Başkanlar yeni başkanı ziyaret etti

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı'na getirilen Meral Koşar'a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Ayrıntılar Kayseri Olay olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Başkanlar yeni başkanı ziyaret etti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları Başkanlığı’na getirilen Meral Koşar’a hayırlı olsun ziyaretleri tüm hızıyla sürüyor. Koşar’ın bugünkü ziyaretçileri arasında Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Selçuk Melekoğlu ve Kocasinan Belediyesi’nin AK Partili meclis üyeleri vardı.

Başkanlar yeni başkanı ziyaret etti

Çolakbayrakdar, ziyareti, “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Kayseri Kadın Kolları İl Başkanı olarak atanan Sn. Meral Koşar'ı, İlçe Başkanımız Sn. Selçuk Melekoğlu ve meclis üyelerimizle ziyaret ettik. Yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyor, kolaylıklar diliyorum.” mesajı ile paylaştı. 

Başkanlar yeni başkanı ziyaret etti
Koşar’ın diğer ziyaretçileri ise Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, AK Parti Hacılar İlçe Başkanı Ahmet Övüç, Hacılar Belediyesi AK Parti meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri ziyaret etti. Bilal Özdoğan da ziyareti, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Kayseri Kadın Kolları İl Başkanı olarak atanan Sn. Meral Koçar’ı Hacılar İlçe Başkanımız Sn.Ahmet Övünç, meclis üyelerimiz ve teşkilat üyelerimizle ziyaret ettik. #TürkiyeYüzyılı 'nın mihenk taşı değerli hanım kardeşlerimiz ve kadın kollarımızla birlikte gerçekleştireceğimiz çalışmaların başarılar ve kolaylıklar diliyorum.” ifadeleriyle paylaştı.