Başkanlar Tokat'a niye gitti?

Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, KTO Başkanı Ömer Gülsoy ile Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Tokat'a gitti. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde…

Başkanlar Tokat'a niye gitti?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Aslen Tokatlı olan Kayseri cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Kayseri Organize Sanayi Bölge Başkanı Mehmet Yalçın, Yönetim Kurulu Başkanı Vekili Murat Yibur, Yönetim Kurulu Üyeleri Zafer Baktır ve Nihat Bozkurt, Denetim Kurulu üyeleri Mustafa Gengeç ve Mehmet Yusuf Sarıalp’ı memleketinde ağırladı. Başsavcı Korkmaz’ın daha önce bir muhabbet sırasında Kayseri protokolüne memleketi Tokat’ta Tokat Kebabı ısmarlamak istediği ve bu kapsamda Tokat ziyareti gerçekleştirildiği paylaşıldı.

Başkanlar Tokat'a niye gitti?Başsavcı Korkmaz’ın memleketi Tokat’a giden başkanlar ise orada bir takım ziyaretlerde de bulundu. Bu kapsamda önce Tokat Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Dursun Sansar’ı makamında ziyaret edildi. Ziyarette Kayseri ve Tokat arasındaki ekonomik ilişkiler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret sonunda OSB Başkanı Yalçın tarafından Tokat OSB Başkan Vekili Dursun Sansar’a hediye takdim edildi.
Başkanların bir sonraki durağı Tokat Belediyesi oldu. Başkanlar, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’nu makamında ziyaret etti. Başkanlar, Eroğlu’na misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. 

Başkanlar Tokat'a niye gitti?Başkanlar daha sonra Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Gökdere’yi makamında ziyaret etti.
Ziyarette, Kayseri ile Tokat arasında ticaretin geliştirilmesi ve sanayi konusundaki iş birlikleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. OSB Başkanı Yalçın, Tokat TSO ziyaretinde, Başkan Fatih Gökdere’ye günün anısına hediye takdim etti.

Başkanlar Tokat'a niye gitti?Ziyaretlerde fotoğraf çekinmek de ihmal edilmedi. 

Başkanlar Tokat'a niye gitti?Başkanlar Tokat'a niye gitti?