Başkanlar Erciyes'te bisküvi arası lokum yedi

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ve Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar Erciyes'te sanatçı Bahadır Erdoğan'ın çadırına misafir oldu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Başkanlar Erciyes'te bisküvi arası lokum yedi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ve Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar Aşık Seyrani Festivali için Kayseri gelen Erciyes Tekir Yaylasında kamp kuran Develili sanatçı Bahadır Erdoğan’ın çadırına misafir oldu. Sanatçı Bahadır Erdoğan çadırında Başkan Cabbar ve Başkan Öztürk bisküvi arası lokum ikramında bulundu. Başkanlar Erciyes'te bisküvi arası lokum yediDeveli Belediye Başkanı Mehmet Cabbar sosyal medya hesabından konu ile alakalı yaptığı paylaşım ise şu şekilde: “Kayserili Esat Öztürk Başkanımızla birlikte Develi'li sanatçımız, Bahadır kardeşimizin Tekir yaylasında ki çadırına konuk olduk. Bizlere yörük kültürünü anımsatan misafirperverliğinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum.”
Öte yandan Develi Belediyesi’nin önemli kültür-sanat etkinliği olan ve her sene kutlanan Aşık Seyrani Festivali’nin bu yıl da 39.su düzenlenecek. 10-12 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan festivalde çocuklara yönelik aktiviteler, TÜRKSOY gösterileri, Türk halk oyunları ve sevilen sanatçılar Mustafa Yıldızdoğan, Kıraç ve Zara da yer alacak.