Başkanın oğlu evleniyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın oğlu Doktor Mehmet Enes Büyükkılıç ve Yılmaz Ailesinin sevgili kızı Bengisu Yılmaz dünya evine giriyor. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Başkanın oğlu evleniyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç‘ın oğlu Doktor Mehmet Enes Büyükkılıç ve Yılmaz Ailesinin sevgili kızı Bengisu Yılmaz hayatlarını şubat ayındaki nişan merasimi ile birleştirme kararı almışlardı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç oğlu Doktor Mehmet Enes Büyükkılıç ve Yılmaz Ailesinin sevgili kızları Bengisu Yılmaz’ın düğün merasimleri ise Flamingo Deluxe Kayseri’de 17 Haziran 2023 Cumartesi günü yapılacak.
Büyükkılıç ve Yılmaz ailelerinin Flamingo Deluxe’de yapılacak düğün törenine siyasiler, bürokratlar, iş dünyası, Büyükkılıç ve Yılmaz ailelerinin yakınlarının katılması bekleniyor. 

Öteyandan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç oğlu Doktor Mehmet Enes Büyükkılıç’ın nişan merasimini geçtiğimiz şubat ayında sosyal medya hesabından şu şekilde duyurmuştu; “Sevgili oğlumuz Dr. M. Enes ve Yılmaz ailesinin kıymetli evladı kızımız Bengisu’nun nişan merasimlerini gerçekleştirdik. Bu mutlu anımızda bizi yalnız bırakmayan Valimiz Sn. Gökmen Çiçek ve eşine, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sn. Mehmet Özhaseki ve eşine, ayrıca diğer bütün misafirlerimize şükranlarımızı sunarız. Yavrularımıza iki cihan saadeti dileriz.”