'Başkanım horozu yakala'

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ile bir vatandaş arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Başkanım horozu yakala'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar semt pazarını gezdi. Pazarda esnaf ve vatandaşla bir araya gelen Başkan Çolakbayrakdar, keyifli anlar yaşadı. Pazardaki bir vatandaş ile diyaloğu dikkat çeken Çolakbayrakdar o anları sosyal medya hesabından yayımladı. Vatandaşın şikayetini dinleyen Çolakbayrakdar, vatandaşın isteği karşısında şaşkınlığını gizleyemezken yüzünde bir tebessüm oluştu. 

Peki o konuşmadaki konu neydi? 

Pazarda Çolakbayrakdar’ı gören vatandaş yanına geldi. Karayollarında şoför olduğunu söyleyen şahıs, bina sakinleri olarak bir şikayetleri olduğunu ifade etti. Gece saat 04.00’e kadar horoz sesi ile uyuyamadıklarını söyleyen vatandaş çözüm için başkandan yardım istedi. Vatandaşın sözleri karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Çolakbayrakdar, “Horozu yakalamak için belediye başkanını buldun sende” diyerek gülümsedi. 

Ardından konuşmalarını sürdüren vatandaş belediyeye de geldiğini fakat başkanı bulamadığını ifade etti. Başkan Çolakbayrakdar ise yine gülümseyerek, “Niye geldin, başkanım horozu yakala demek için mi?” yanıtını verdi. 

Yüzlerde tebessüm oluşturan bu konuşmanın ardından Çolakbayrakdar, konu ile ilgilenilmesini istedi. O anları da sosyal medya hesabından paylaşan Çolakbayrakdar, “Horozu yakalamak için benim yanıma gelen hemşehrim. Yüzümüzü güldürdün.” ifadelerini kullandı.