Başkan Zeyrek için Kayseri'den taziye mesajları
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in 48 yaşında, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmesi üzerine, Kayseri'den siyaset dünyasından taziye mesajları yayımlandı.
48 yaşındaki Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Tomarza Belediye Başkanı Osman Koç ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın vefat eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek için sosyal medya hesaplarında bir taziye mesajı yayımladı.
Milletvekili Genç, vefat haberini "derin bir acı ve tarifsiz bir üzüntüyle" öğrendiğini ifade etti. Mesajında Genç, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız, yol arkadaşımız, Cumhuriyet Halk Partimizin kıymetli neferi Sn. Ferdi Zeyrek’in vefat haberini derin bir acı ve tarifsiz bir üzüntüyle öğrendim.
Ferdi Zeyrek, sadece bir belediye başkanı değil, emeğin ve halkçı belediyeciliğin samimi temsilcisiydi. Ardında çalışkanlığı, mütevazılığı ve halkına duyduğu sevgiyle dolu bir miras bıraktı.
Başta kıymetli ailesi olmak üzere, Manisa halkına, yol arkadaşlarımıza ve Cumhuriyet Halk Partisi örgütümüze başsağlığı diliyorum. Ferdi Başkan’ımızın anısını ve emeklerini asla unutmayacağız. Mekânı cennet olsun." ifadelerine yer verdi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da sosyal medya hesabından Başkan Ferdi Zeyrek için başsağlığı mesajı yayınladı. Başkan Büyükkılıç mesajında şu ifadelere yer verdi: “Geçirdiği kaza sonrası yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesini kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ferdi Zeyrek’e Allah’tan rahmet, ailesine, Manisa halkına ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Rabbim mekanını cennet eylesin.”
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar başsağlığı mesajında, “Yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesini kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'e Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Cumhuriyet Halk Partisi'ne baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Rabb'im mekanını cennet eylesin.” ifadelerine yer verdi.
Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu başsağlığı mesajında, “Geçirmiş olduğu üzücü kaza sonrası hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ferdi Zeyrek’e Allah’tan rahmet; kıymetli ailesine ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun.” ifadelerine yer verdi.
Tomarza Belediye Başkanı Osman Koç başsağlığı mesajında, “Geçirmiş olduğu kaza sonrası, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ferdi Zeyrek'e Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum. ” ifadelerine yer verdi.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın başsağlığı mesajında, “Evinde geçirmiş olduğu talihsiz kaza sonucu tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Ferdi Zeyrek’e Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.