Başkan ve kaymakam kermese katıldı!

Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu ve Sarız Kaymakamı Kerem Albayrak kermese katıldı. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Başkan ve kaymakam kermese katıldı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Eğitim öğretim yılının sonuna gelindiğinde okulların da yıl sonu etkinlikleri ağırlık kazanmaya başladı. Sarız Türk Telekom Yatılı Bölge okulu da yıl sonu etkinlikleri kapsamında kermes düzenledi.

Başkan ve kaymakam kermese katıldı!

Okul bahçesinde gerçekleştirilen kermese Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu ve Sarız Kaymakamı Kerem Albayrak da katıldı. Eroğlu ve Albayrak öğrenci ve velilerle sohbet ederken, Eroğlu etkinliğe destek verenlere sosyal medyadan, ‘Sarız Türk Telekom Yatılı Bölge Ortaokulu’nun düzenlemiş olduğu kermes etkinliğine katılarak destek olduk. Kermesi düzenleyen, pişirip hazırlayan annelerimize, ablalarımıza, kardeşlerimize teşekkür ederiz. Ellerinize sağlık” ifadeleriyle teşekkür etti.

Başkan ve kaymakam kermese katıldı!

Başkan Eroğlu, Dünya Çevre Günü nedeniyle de bir mesaj yayımlayarak, ‘Gelecek nesillere daha sağlıklı ve yaşanabilir bir dünya bırakma konusunda tüm vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet ediyor, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü kutluyorum.’ dedi.