Başkan son imza için Ankara'ya gitti! Bakın ne yapılıyor?

Başkan Özkan Altun Ankara'ya gitti… Bünyan İlçesinde kadın-erkek tüm vatandaşlara 12 ay kesintisiz hizmet verecek o yüzme havuzu için son imzalar atıldı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz haber bülteninde…

Başkan son imza için Ankara'ya gitti! Bakın ne yapılıyor?

Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu projesi için geçtiğimiz gülerde Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun: ‘En yakın zamanda çalışmalarını tamamlayarak halkımızın hizmetine açacağımız tesisimizin ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum’ ifadelerini kullanmıştı.
Başkanı Özkan Altun, Bünyan Kapalı Yarı Olimpik Yüzme havuzunun son aşaması için Ankara’ya gitti. Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun son aşaması tamamlandı. Başkan son imza için Ankara'ya gitti! Bakın ne yapılıyor?Ankara'da Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Ata Öztürk ile bir araya gelen Başkan Altun Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun ek protokolü için son imzalar atıldı.Başkan son imza için Ankara'ya gitti! Bakın ne yapılıyor?
İlçede gençler başta olmak üzere tüm vatandaşlar için yeni bir sosyal faaliyet alanı daha kazandıracaklarını söylen Altun, sosyal medyadan yaptığı paylaşım da teşekkürlerini iletti.
Altun paylaşımında, ‘Başta Spor Toto Teşkilat başkanlığı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyor, ilçemize önemli bir eser daha kazandırmanın gurur ve mutluluğu ile tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum.’ dedi.