Başkan Recep Mamur unutulmadı

Kayserispor'un efsane başkanlarından Recep Mamur, ölümün 2. yılında unutulmadı. Sarı-Kırmızılı kulübün Başkanlık döneminde büyük başarılara imza atan Mamur, İnter Toto Kupası ve Türkiye Kupası'nı Kayseri'ye taşıyarak muhteşem bir miras bırakmıştı. Ayrıntılar Kayseri Olay Haberin Kayseri Haberinde…

Başkan Recep Mamur unutulmadı

Kayserispor camiası, Recep Mamur'u vefatının 2. yıldönümünde bir kez daha saygı ve rahmetle anıyor. Mamur'un başkanlık dönemindeki önemli başarıları, Sarı-Kırmızılıların gurur kaynaklarından biri olarak anılarda yaşamaya devam ediyor.

Mamur, döneminde İnter Toto Kupası, Kayserispor'un uluslararası arenadaki en büyük başarısı oldu. Ayrıca, Türkiye Kupası'nı kazanarak Kayserispor tarihindeki büyük başarılardan imza atan Recep Mamur Sarı-Kırmızılı kulüp tarafından, ölümünün ardından geçen yıl dönümünde bir kez daha anıldı. Kayserispor'a kattığı değeri unutulmayan Mamur dönemindeki hatırlatıyor, Kayserispor'un zenginliğini inşa etmek için ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

Mondihome Kayserispor Mamur’u unutmayarak bir paylaşım yaptı. Kayserispor’un resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Kayserisporumuzun tarihindeki önemli başarılara imza atan, unutulmaz başkanlarımızdan Recep Mamur’u vefatının 2. yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz.” denildi.
Başkan Recep Mamur unutulmadı