Başkan Palancıoğlu frikik attı, millilere moral verdi
Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 2026 Dünya Kupası'nda mücadele edecek A Milli Futbol Takımı'na yapay zeka ile hazırlanan özel video ile destek verdi.
2026 Dünya Kupası heyecanı Türkiye'nin dört bir yanında yaşanırken, Kayseri'den A Milli Futbol Takımı'na destek mesajları gelmeye devam ediyor. Dünya Kupası'nda 24 yıl sonra yeniden boy gösterecek Ay-Yıldızlı ekip ilk maçına hazırlanırken, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da yapay zeka ile hazırlanan özel bir video paylaşarak millilere başarılar diledi.
Melikgazi Belediyesi tarafından hazırlanan videoda A Milli Futbol Takımı'nın yıldız oyuncuları Kayseri'nin farklı noktalarında futbol oynarken görüntülendi. Görsel efektlerle hazırlanan çalışmada en dikkat çeken sahnelerden biri ise Başkan Mustafa Palancıoğlu'nun frikik kullandığı bölüm oldu.
Frikik ağlarla buluştu
Videoda serbest vuruşun başına geçen Palancıoğlu'nun yaptığı vuruşun golle sonuçlanması renkli görüntüler oluşturdu. Golün ardından milli takımın yıldızları Arda Güler ve Hakan Çalhanoğlu ile yaşanan gol sevinci de videoda yer aldı.
Dünya Kupası heyecanı büyüyor
A Milli Futbol Takımı'nın Dünya Kupası'na katılmasının ardından Kayseri'de futbol heyecanı her geçen gün artarken, belediyelerin hazırladığı yapay zeka videoları da ilgi görüyor. Talas Belediyesi'nin ardından Melikgazi Belediyesi'nin hazırladığı çalışma da kısa sürede sosyal medyada beğeni topladı.
‘Haydi bizim çocuklar’ mesajı
Özel olarak hazırlanan marş eşliğinde paylaşılan videoda milli takıma destek mesajları verildi. Paylaşımda, "Haydi bizim çocuklar. Şimdi Dünya Kupası'nda tarih yazma zamanı. İnancımız tam, kalplerimiz bir. Yolun sonu kupa olsun" ifadeleri kullanıldı.