Başkan Metin'den sel açıklaması!

Kayseri'yi etkisi altına alan ve yoğun yağışlardan etkilenen ilçelerden Bünyan İlçesi oldu. Belediye Başkanı Selahattin Metin son durum hakkında açıklamalarda bulundu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bülteninde…

Başkan Metin'den sel açıklaması!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Bünyan İlçesi'nde bugün meydana gelen selle ilgili Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin açıklamalarda bulundu.

Başkan Metin'den sel açıklaması!

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü, Kayseri ve çevresinde gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulunmuştu. Kayseri'nin bazı ilçelerinde yoğun yağışlar su taşkınlarına ve sele sebep oldu. Yoğun yağışlardan etkilenen ilçelerden biri de Bünyan ilçesi olurken ilçenin 4 mahallesinde su taşkınları ve sel vatandaşlara zor anlar yaşattı. Belediye ekipleri tarafından aralıksız müdahalelerle selde can kaybı yaşanmadı küçük maddi hasarlar oluştu.

Başkan Metin'den sel açıklaması!

İlçeyi etkileyen selle ilgili son durumu Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin açıkladı. Başkan Metin; "Bugün yoğun yağış nedeniyle ilçemizde; başta Yünören, Kahveci, Sağlık ve Fatih Mahallelerimiz olmak üzere ilçemiz genelinde meydana gelen sel baskınını tüm ekiplerimizin hızlı ve doğru müdahaleleri ile en kısa sürede kontrol altına aldık.
Şükürler olsun ki Bünyanımızda sel nedeniyle can kaybı yada yaralanma yaşanmadı. Doğru tespit ve müdahalelerle sel baskınını ufak çaplı maddi hasarlarla atlattık.

Başkan Metin'den sel açıklaması!

Tüm hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, başta Başkanvekilimiz Mustafa İşlenmiş, Başkan Yardımcılarımız Mehmet Fatih Eren ve Yaşar Çakmak olmak üzere canla başla mücadele eden tüm ekiplerimize yürekten teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz.."