Başkan Kızık'a gitti

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kızık Mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde

Başkan Kızık'a gitti

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kızık Mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Çolakbayrakdar, “Kırsal mahallelerimizden biri olan Kızık Mahallesi’ndeyiz. Kırsal mahallelerimiz, genellikle çiftçilikle uğraşıyorlar. Allah bereket versin. Özellikle bölgemizdeki kırsal mahallelerimizin köy kimliği özelinde tarım, ziraat ve hayvancılıkla uğraşmalarını hem önemsiyoruz hem de büyük destek veriyoruz. Bunun yanı sıra belediye olarak imkanlar ölçüsünde yapılması gereken altyapı, yol, tesis gibi belediyecilik faaliyetleriyle ilgili çalışmaları yerine getiriyoruz. Bu noktada bütün kırsal mahallelerimizin sezon itibariyle ihtiyaçlarını teker teker tamamlamaya çalışıyoruz. Kırsalda; yol, tarla yolların ıslahı, altyapı, çevre düzenlemesi gibi çalışmalara ayrı bir ehemmiyet veriyoruz. Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz, 48 adet köyümüzü etaplar halinde çalışmaları yerine getiriyorlar. Yaptığımız çalışmalarla ilçenin hizmet standartlarını yükseltiyoruz. Daha güzel bir Kocasinan için hizmetlerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.

Kızık Mahalle Muhtarı Cengiz Akay ise, "Başkanımızın çok hizmetleri var. Allah razı olsun. Her şeyimiz yapılıyor. Yatırımlar büyük. Neye ihtiyacımız olursa anında hizmet yerine geliyor. Köyüm ve şahsım adına başkanımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Kızık'a gitti
Başkan Kızık'a gitti
Başkan Kızık'a gitti
Başkan Kızık'a gitti