Başkan, Kaymakam yeğeninin nikahını kıydı!

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, yeğeni Gökçeada Kaymakamı Nurbaki Yalçın'ın nikahını kıydı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Başkan, Kaymakam yeğeninin nikahını kıydı!

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Çanakkale'nin Gökçeada Kaymakamı olan yeğeni Nurbaki Yalçın'ın nikahını kıydı.

Gökçeada Kaymakamı Nurbaki Yalçın ve Fatma Seçgel düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi. Düğün törenine Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti Kayseri Milletvekili Cahit Cıngı, Erciyes Üniversitesi Rektörü Fatih Altun, Kayseri Üniversitesi Rektörü Mustafa Karamustafa, Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez, OSB Başkanı Mehmet Yalçın ve çok sayıda davetli katıldı.

Başkan, Kaymakam yeğeninin nikahını kıydı!

Başkan Yalçın bu mutlu gününde şu açıklamada bulundu; "Çok kıymetli yeğenim Nurbaki ile Fatma kızımızın düğün törenlerini gerçekleştirmenin gurur ve mutluluğunu yaşadık. Bu vesile ile Yalçın ve Seçgel ailelerini bir kez daha tebrik ediyor, bu özel günümüzde bizi yalnız bırakmayan başta Valimiz Sayın Gökmen Çiçek olmak üzere tüm protokol mensuplarına, kıymetli misafirlerimize ve bizimle birlikte olan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Başkan, Kaymakam yeğeninin nikahını kıydı!

Nurbaki Yalçın kimdir?

1990 yılında Kayseri'de doğdu.İlk ve orta öğrenimini Kayseri de tamamladı. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden 2013 yılında mezun oldu. Mezun olduktan sonra bir kamu bankasında uzman yardımcısı olarak çalıştı. İçisleri Bakanlığı tarafından 2016 yılında yapılan kaymakam adaylığı sınavı ile Mülki İdare Amirliği mesleğine Niğde Kaymakam adayı olarak intisap etti. Polatlı ve Yatağan İlçelerinde Kaymakam refikliği stajını tamamladıktan sonra Kırşehir'in Çiçekdağı İlçesinde 8 ay Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. Mülkiye Başmüfettişi refakatinde teftiş stajını tamamladı. Liverpool Üniversitesitesi'nde 8 ay boyunca dil eğitimi gördü.

  • Rize Derepazarı Kaymakamlığı, 
  • Sivas Koyulhisar Kaymakamlığı, 
  • Şırnak Vali Yardımcılığı yaptı.
  • 06 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremin ardından, Adıyaman Vali Yardımcılığına geçici olarak görevlendirildi.
  • 23 Ağustos 2023 tarihli ve 2023/388 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Gökçeada Kaymakamı olarak atandı.