Başkan işçilerle bakın nasıl yarıştı...

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar asfalt işçileri ile yarıştı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Başkan işçilerle bakın nasıl yarıştı...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar asfalt işçileri ile yarıştı. Başkan Çolakbayrakdar Kocasinan ilçesinde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Çolakbayrakdar, "Hava şartları artık zorlamaya başlasa da tüm imkanlarımızla işimizin başındayız." dedi. Başkan eline küreği aldı ve işçilerle asfaltı kim daha uzağa atacak yarışması yaptı. Başkan Çolakbayrakdar, "1 2 3 deyince hep beraber" dedi ve küreğine aldığı asfaltı belediye işçileri ile birlikte fırlattı. Yarışma anlarını X hesabı üzerinden paylaşan Başkan Çolakbayrakdar'ın işçilerle yarıştığı anlar dikkat çekti.

Diğer yandan Başkan Çolakbayrakdar hava koşullarının çalışmalara engel olacağı konusunda da açıklama yaptı. Başkan açıklmasında şu ifadelere yer verdi: "Çalışmalar hava durumuna bağlı yağış olmazsa devam, yağış varsa elden gelen bir şey yok bugünlük bu kadar. Bundan sonra hava şartları bizi zorlayacak; hem yağış, hem iklim."

Başkan işçilerle bakın nasıl yarıştı...