Başkan Hatay'da! Kayserili hayırseverlerin paketleri depremzedelere teslim edildi
Kayseri'nin Talas İlçe Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hatay'a gitti. Başkan Yalçın'ın Hatay'a gitme nedeni dikkat çekti. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz haberimizde.
Kayseri’nin Talas İlçe Belediye Başkanı Mustafa Yalçın Hatay’da görüldü. Başkan Mustafa Yalçın’ın Hatay ziyaret merak konusu olurken, beklenen açıklama geldi.
Başkan Yalçın, Ramazan ayında Hatay’a anlamlı bir ziyaret yaptı. Kayseri’deki hayırseverler tarafından hazırlanan iaşe ve yardım paketlerini depremzede vatandaşlara teslim etmek üzere Yalçın Hatay’a gitti.
Vali’ye ziyaret
Yalçın ziyaretinde, bir süre Kayseri'de Vali yardımcılığı yapan ve ardından Hatay'a atanan Vali Mustafa Masatlı ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel sekreteri Hayrettin Güngör’ü makamında ziyaret etti.
Mustafa Yalçın ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, misafirperverliklerinden dolayı Hatay Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterine teşekkür ederek, “Şehrimizdeki hayırseverlerimizin hazırlamış olduğu iaşe ve yardım paketlerini depremzede kardeşlerimize teslim etmek üzere Hatay'dayız. Bu kapsamda daha önce Kayseri’de Vali Yardımcısı iken birlikte görev yaptığımız şu an Hatay Valisi olan Sayın Mustafa Masatlı’yı ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sayın Hayrettin Güngör'ü makamlarında ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” dedi.

