Başkan Gülsoy KTO personeliyle bayramlaştı
KTO Yönetimi, oda personeli ile fuaye alanında düzenlenen törende bayramlaştı. Başkan Ömer Gülsoy, huzur ve sağlık dolu bir gelecek dileyerek birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) yönetimi ve personeli, Ramazan Bayramı sonrası düzenlenen geleneksel bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Oda binasının fuaye alanında gerçekleşen törende, iş dünyasının temsilcileri ve oda çalışanları bayram sevincini paylaştı.
KTO yönetimi tam kadro katıldı
Bayramlaşma törenine KTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Meclis Başkanı Cengiz Hakan Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri katılım sağladı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, oda personeliyle tek tek bayramlaşan yönetim, başarılı çalışmalarından dolayı personele teşekkür etti.
Törende bir konuşma gerçekleştiren Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, bayramların birleştirici gücüne vurgu yaptı. Gülsoy, "Huzur ve sağlıklı, hep bir arada geçireceğimiz nice mutlu bayramlar diliyorum" diyerek, KTO ailesinin birlik ve beraberliğinin daim olması temennisinde bulundu.
Tören, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından iyi dileklerle sona erdi.

