Başkan Gözbaşı: Tüm sıkıntı ve üzüntülerim...

Hes Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Trabzonspor karşısında başarılı bir maç çıkaran Doğan Alemdar için övgüyle bahsetti.

Başkan Gözbaşı: Tüm sıkıntı ve üzüntülerim...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Hes Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Trabzonspor karşısında başarılı bir maç çıkaran Doğan Alemdar için övgüyle bahsetti.

Tüm gençlerin kendisi için özel olduğunu vurgulayan Gözbaşı, bu sezon Süper Lig’in en genç kaleci ünvanını alan Doğan Alemdar’ın başarılı bir maç çıkartmasından dolayı sıkıntı ve üzüntüsünün gittiğini dile getirdi.  

“Doğanımız da Türk futboluna hayırlı olsun” diyerek mutluluğunu belirten Gözbaşı, “Kazananlar her zaman mücadele edenlerdir. Is yaşamımda özellikle yurtdışındaki profesyonellere dikkat ettiğimde azimle, durmaksızın çalışmaları, kendilerini sürekli yetiştirmeleri, mücadeleden asla yılmamaları, emeklerinin değerini bilmeleri ve bunu her platformda savunmaları hep dikkatimi çekmiştir. Mücadele edip, kazanmak, emeğin değerini korumak benim için başarının formülü. Bu ruhla hareket edenleri iş, spor, sanat, her alanda, özellikle gençlerde gördüğüm zaman çok heyecanlanıyor, gelecek için umutlanıyorum. Bu nedenle dün benim için çok özel bir gündü. Emre Demirlerden Nurettinlere Barış , Eray, Muhammed , Talha Adem, Abdulkadir , Onur Can ,Hayrullah, Kenan ve ismini sayamadığım altyapımızdan gelen tüm gençler benim için çok ama çok özel. Dün Süper Lig'de en genç kaleci unvanını alan Doğanımız Trabzonspor karşısında başarılı oyunuyla bütün sıkıntılarımı, üzüntülerimi aldı.Çünkü verdiği büyük mücadele sonrası bu genç yaşında kazandığını, aslında hepimizin tüm ülkenin kazandığını gördüm. Doğanımız da Türk futboluna hayırlı olsun. Bütün gençlere çağrımdır. Mücadele edin, hakkınızı koruyun, kendinizi geliştirin ve ülkeye millete hayırlı bireyler olun. İsminiz ancak bu şekilde yaşar, yaşatılır.” ifadelerini kullandı