BAŞKAN GÖZBAŞI, GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR

BAŞKAN GÖZBAŞI, GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Hes Kablo Kayserispor, Çaykur Rizespor hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Berna Gözbaşı Başkanlığı’ndaki yönetim Kurulu, takımın antrenmanlarını kaçırmıyor.

Başkan Gözbaşı, Kayseri’nin en büyük marka değerinin Kayserispor olduğunu belirterek, “Kayserispor’a sahip çıkalım” diyerek, destek çağrısında bulundu.

Kayserispor’a yaptığı fedakarlıklarla gönüllerde taht kuran Başkan Gözbaşı, takımın son durumu hakkında konuştu.

Gözbaşı, BAY olarak geçirecekleri haftayı en iyi şekilde değerlendirerek, Çaykur Rize maçına eksiksiz gitmek istediklerini ifade etti.

Lige galibiyetle başladıklarını ve hesapta olmayan sağlık ve sakatlık durumlarından dolayı istikrarsız bir görüntü verdiklerini dile getiren Başkan Gözbaşı, ‘Her şey daha güzel olacak’ dedi.

 

GÖZBAŞI: HER DAİM OYUNCULARIMIZIN YANINDAYIZ

Takımın bütün antrenmanlarını yakından takip ederek, futbolcularla yakından ilgilenen Başkan Gözbaşı, yeni transferlerin takıma büyük katkı sağlayacağını belirterek, “Kayserispor’un başarısı için ben ve yönetim kurulumuz gece gündüz çalışıyor. Yönetim olarak, her daim oyuncularımızın yanındayız. Birkaç eksik dışında tam kadro çalışıyoruz. Yeni transferlerimizin takıma adaptasyon süreci kısa oldu. Bu da takıma olumlu yansıdı. BAY olarak geçireceğimiz haftayı sıkı bir antrenman programıyla değerlendiriyoruz” diye konuştu.

 

GÖZBAŞI: TÜM GÜNÜMÜZ TESİSLERDE GEÇİYOR

Takımın daha başarılı olabilmesi adına yaptıkları fedakarlıktan da bahseden başkan Gözbaşı, “Geçtiğimiz sezon takımı aldığımızda 7 puanımız vardı. Futbolcuları antrenmana çıkmayan, sözleşmelerini fesheden, kulübü icraya veren, güven vermeyen bir ortam vardı. Biz de yönetim olarak takımın başına geçtikten sonra bu olumsuzluklar tersine döndü. Üzerimize düşen bütün fedakarlıkları yapıyoruz. Hemen hemen tüm günümüz tesislerde geçiyor ” şeklinde konuştu.

 

GÖZBAŞI: KULÜBÜ BORÇ BATAAĞINDAN KURTARDIK

Ekonomik olarak Kayserispor’u bataklıktan aldıklarını sözlerine ekleyen Başkan Gözbaşı, “Artık, kaçıp giden futbolcu profili yok. Herkes, Kayserispor’a gelmek için can atıyor. Kulübü borç batağından kurtardık. Kulübün marka değeri arttı. Kayserispor’un başına geçtiğimizde kulüp, adeta bataklıktaydı. Adım adım ilerliyoruz. Bu sezon da birkaç maç dışında geleceğe dair büyük beklenti içerisindeyiz. Ekonomik anlamda çok daha iyiyiz. Futbolcularımız maaşlarını ve primlerini zamanında alıyor. Sezon başında geçmişe dönük bir çok oyuncunun paralarını verdik ve transfer tahtasını açtırdık. Transfer yasaklarını kaldırarak, Kayserispor’umuza iyi bir gelecek kazandırmak için çalışıyoruz. Kayserili iş adamlarından da destek bekliyoruz. Kayserispor hepimizin. Bu takımın başarısı herkesin başarısıdır. Kayseri’nin en büyük marka değerine sahip çıkalım” ifadelerini kullandı.