Başkan Gözbaşı'dan sert sözler: Kayserispor yok olursa...

Başkan Gözbaşı'dan sert sözler: Kayserispor yok olursa...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İstikbal Mobilya Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, 4-1’lik Başakşehir maçının ardından sert konuştu.

Gençlerden oluşan kadroda iyi mücadelenin ortaya konulduğunu belirten Gözbaşı, “Evet üzüldük, Başakşehir’i kutluyorum. Gençlerimizi kutluyorum. Gençlerimiz her maçta iyi mücadele ediyorlar” dedi.

Teknik direktör Bülent Uygun’un yaptığı taktiği eleştiren Gözbaşı, “Takımımız yanlış başladı. 10 dakika sonra düzelttik, ama bu arada iki gol yemiş olduk” diye konuştu.

Ligin ikinci yarısı için umutlu olduklarını söyleyen Başkan Gözbaşı, “Artık tamamen devre arasına odaklandık. Transferlere odaklıyız. Akıllı transferler yapmak istiyoruz. Geçmişte yapıldığı gibi şehrin parasını sokağa atmak istemiyoruz, bu benim çok canımı yakıyor. Devre başında yapılan bir sürü transfer var, neredeyse ilanına oyuncuları arayacağım. O durumdayız. Kötü başlayan devrenin kötüye giden devre arası, ama umudumuzu kaybetmiyoruz. İnşallah, 5-6 önemli pozisyonda futbolcu görüşmelerimiz devam ediyor. Tamamen, o transferleri yapacak kaynaklarla ilgileniyoruz. Gerçekçi konuşmak istiyorum, belediyeden sponsorluk anlaşması var, ama bunu banka geçmişteki bir teminata kullanmak istiyor.  O konuda bir pazarlık yapıyoruz. Şu anda bulduğumuz desteği, tamamen yeni kaynağa kullanmak istiyorum” ” şeklinde konuştu.

“Hayal dünyasında olmanın bir anlamı yok” diyerek, maddi krize dikkat çeken başkan Gözbaşı, “Kendi yönetim kurulumdan destek istiyorum. Şu anda krizi herkes biliyor. Sadece, maçlara gelip gitmek yönetim kurulunda olmanın gereği değildir. Herkes, şu andaki gerçeği kabul etmeli. Bu gerçeğin içinde olmak istiyorsa, o taşın altına elini koymalıdır. Aksi taktirde yönetim kurulunda kimsenin poz vermeye gerek yoktur. Gerçekleri görmek gerekiyor. Ben, iş kadınıyım, gerçekleri konuşurum, hayal dünyasında olmanın bir anlamı yok. Şu an diğer bir çok takımda olduğu gibi bizim de takımda maddi sorun sonuna kadar gelmiştir. Burada o yaptı, bu yaptının peşinde değilim. Ama, geçmiş bir sene maalesef, kulüp yönetilememiştir. Hiçbir futbolcu alacağını alamamış, dışarıdakiler alacağını alamamış. Sürekli her gün 5-6 dava geliyor. Bunlarla baş etmeye çalışıyorum. Ama dediğim gibi FİFA’dan dava açanlar, Federasyondan dava gönderen arkadaşlarda bilsinler ki, Kayserispor yok olursa, hiç kimse de hiçbir şey alamaz, onları da buradan uyarıyorum” ifadeleriyle konuşmasını sonlandırdı.  Haber: HAKAN ÇİFTCİ