Başkan duyurdu: Hafta içi 21:00'e, hafta sonu 19:00'a kadar açık olacak!

Kayseri'de artık akşamları da o ilçede belli bir saate kadar vatandaşlar birinci derece sağlık hizmeti alabilecek. Hacılar ilçesinde uzun süredir beklenen gelişme hayata geçti. Peki vatandaş hangi alanda sağlık hizmeti alabilecek? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Başkan duyurdu: Hafta içi 21:00'e, hafta sonu 19:00'a kadar açık olacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Hacılar ilçesinde uzun süredir talep edilen ancak bir türlü hayata geçmeyen çalışma sonunda uygulamaya başladı. İlçede özellikle akşam saatlerinde sağlık konusunda yaşanan sıkıntılar sonrası artan talebin ardından Hacılar Toplum Sağlığı Merkezi artık akşamları da hizmet verecek. İlçede Birinci Basamak Poliklinik hizmeti başladı. Artık akşamları da enjeksiyon, pansuman ve poliklinik hizmeti verilecek.

Başkan duyurdu: Hafta için 21:00'e, hafta sonu 19:00'a kadar açık olacak!

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, akşamları da hizmet vermeye başlayan Aile Sağlığı Merkezini ziyaret etti. Özdoğan, merkezin hafta için 21:00'a, hafta sonu ise 19:00'a kadar hizmet vereceğini dile getirdi. Başkan Özdoğan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Hacılar’ımızda bulunan Ülfet-Murat Özdemir Aile Sağlığı Merkezi’mizde 1'inci Basamak Poliklinik Hizmetleri başladı. Hafta içi saat 17:00-21:00, hafta sonu ise 09:00-19:00 saatleri arasında enjeksiyon ve pansuman gibi hizmetlere erişebilirsiniz. Kıymetli hocamız Dr. Haydar Özdal Kaya’ya çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.

Başkan duyurdu: Hafta için 21:00'e, hafta sonu 19:00'a kadar açık olacak!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da bir süre önce Sağlık Bakanlığına bu yönde başvuru yapmış ve daha sonra yaptığı açıklamada, "08.08.2023 tarihinde verdiğimiz önergemiz sonuç vermiş bulunmaktadır. Bölgede hizmete başlayacak 1. Basamak Poliklinik Hacılarlı hemşehrilerimize hayırlı olsun" ifadelerini kullanmıştı.