Başkan Çelik'in oğlunun düğününe katılacak.

Başkan Çelik'in oğlunun düğününe katılacak.
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çeşitli açılışlarda bulunmak üzere 13 Ekim tarihinde Kayseri’de olacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in oğlu Furkan’ın düğününe de katılacak olan Erdoğan’ın 41 tesisin açılışını da yapacağı belirtildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 13 Ekim tarihinde yapacağı ziyaretlerle ilgili olarak hazırlıklar devam ediyor. Hem Ak Parti teşkilatlarında hem de belediyelerde hummalı bir çalışma yaşanırken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın belediyeler tarafından yapımı tamamlanan tesislerin de açılışlarını gerçekleştirileceği ifade edild.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacağı açılışlarla ilgili açıklama yapan Büyükşehir belediye Başkanı Mustafa Çelik, pek çok projenin açılışını yapmadan hizmete açtıklarını belirterek  “İnşallah 13 Ekim’de Cumhurbaşkanımızın katılımıyla Büyükşehir Belediyemiz ve diğer kamu kurumlarının yaptığı 41 tesisin açılış törenini yapacağız. Herkesi bu törene davet ediyorum. 41 tesis içerisinde Büyükşehir Belediyemizin yaptığı 4 bulvar, 5 köprülü kavşak, 6 mini terminal binası, Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan 2 bina, üç sosyal yaşam merkezi, Erciyes’teki tesisler, Büyükşehir Meslek Akademisi gibi birçok tesisimiz var. Açılışı yapılacak olan tesislerin toplam bedeli 620 milyon TL’yi buluyor” dedi.

13 Ekim’de gerçekleştiriklecek olan Kayseri ziyaretinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan akşam da Başkan Mustafa Çelik’in oğlu Furkan’ın düğün törenine katılarak nikah şahitliği yapacak.