Başkan Çamlı ile ilgili şok iddia!

Kayseripsor Kulüp Başkanı Ali Çamlı ile ilgili ortaya atılan iddia şok etkisi yarattı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Başkan Çamlı ile ilgili şok iddia!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig'de mücadele veren Kayserispor, 2023-2024 sezonunun en kötü performansını sergiliyor. Sarı kırmızılı ekip, ligde oynadığı son 6 maçtan puansız ayrıldı. Son olarak Pendikspor ile oynadığı müsabakayı kazanan sarı kırmızılılar, sonrasında çıktığı 6 maçtan puan çıkaramadı.

Fenerbahçe, Konyaspor, Sivasspor, Karagümrük, Galatasaray ve İstanbulspor maçlarından mağlubiyetle ayrılan Kayserispor, 26 puanda kaldı. Fenerbahçe'ye, Sivasspor'a, İstanbulspor’a sahasında, Konyaspor, Karagümrük ve Galatasaray’a deplasmanda mağlup olan Kayserispor puan tablosunda 10.sıraya geriledi.

Transfer yasağının da yaşandığı kulüpte sorunların ardı arkası kesilmezken, Kulüp Başkanı Ali Çamlı ile ilgili iddialar ise gündeme bomba gibi düştü. Geçtiğimiz yıllarda kanser tedavisi gören Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’nın iddialara göre son zamanlarda yaşadığı stres nedeni ile hastalığının yeniden nüksettiği ifade edildi. İddiaların ardından kulüpten ya da Başkan Çamlı’dan herhangi bir açıklama gelmedi.

Berna Gözbaşı’nın başkan olduğu dönemde de yönetimde olan Çamlı, geçirdiği rahatsızlık sonrası kulüpteki görevine bir süre ara vermiş tedavisi tamamlandıktan sonra yeniden dönmüştü.