Başkan Büyükkılıç'tan müjde! Kayseri'de ulaşım ücretsiz olacak
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile müjdeyi verdi. Ulaşımın belirli saatler arasında ücretsiz olacağını duyurdu.
Geçtiğimiz sezonlarda yapılan jest bu sezonda da devam ediyor. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sosyal medya hesabından müjdeyi duyururken ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı.
Kayserispor’un maçı var
Ligin başlaması ile Kayserispor’un sahasında oynadığı maçlarda Memduh Büyükkılıç jest yaparak raylı ulaşımı belirli saatler arasında ücretsiz olarak kullanmasını sağlıyor. Bugün de Kayserispor ezeli rakibi olan Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Bugün 19.00’da başlayacak maç öncesinde Kayserispor’a başarı dileyen Büyükkılıç, ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı.
Memduh Büyükkılıç paylaştı
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Memduh Büyükkılıç, “Kayserisporumuz, Trendyol 1. Lig'in 2. haftasında Sivasspor'u konuk edecek” ifadelerine yer verdi. Saat 19.00’da başlayacak maç öncesinde hangi saatler arasında ücretsiz olacağı da belli oldu.
Kaç saat ücretsiz olacak?
Bu kapsamda Passolig kartı bulunan taraftarlar saat 16.30-21.30 arasında raylı sistemlerden ücretsiz olarak faydalanabilecek. Başkan Büyükkılıç tarafından gerçekleştirilen bu jest dikkat çekerken taraftarlardan da beğeni topluyor.

