Başkan talimat verdi! İki konuda düğmeye basıldı

Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde Başkan Esat Öztürk, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Öztürk'ün bu kez durağı Yuları Mahallesi oldu. Başkan bölgede incelemelerde bulundu.

TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde Başkan Esat Öztürk, mahalle mahalle gezmeye devam ediyor. Bu çerçevede Başkan Öztürk’ün durağı Yuları Mahallesi oldu. Öztürk, vatandaşlarla bir araya gelerek, talep ve önerilerini dinledi. 

Gerekli talimatlar verildi 

Özellikle mahallede kadınların istek ve ihtiyaçları için talimat verildi. Belediyeden yapılan açıklamada, “Başkanımız mahallemizin kıymetli ablalarının ilettiği istek ve ihtiyaçlar değerlendirilerek gerekli çalışmaların başlatılması için ilgili birimlere talimat verildi.

Başkan bölgede inceleme yaptı! İki konuda düğmeye basıldı

Mahalleye imam evi yapılıyor

Öztürk’e ziyareti sırasında Yuları Mahalle Muhtarı Sait Karagöz de eşlik etti. Öztürk ile Karagöz, mahallede yapımı devam eden imam evinde incelemelerde bulundu. İncelemede çalışmaların son durumu değerlendirilirken, eksikliklerin giderilmesi ve ihtiyaç duyulan düzenlemelerin hayata geçirilmesi amacıyla ilgili birimlere gerekli talimatlar verildi.

Başkan bölgede inceleme yaptı! İki konuda düğmeye basıldı