Başkan Ali Çamlı, Kayserispor Başkanlığını Bırakıyor mu?

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, 2 Haziran'daki Genel Kurul'da yeniden aday olacak mı? Çamlı, görevini bırakma kararı mı aldı? Başkan Ali Çamlı, yorulduğunun altını çizdi. Detaylar Kayseri Olay Haberin Kayseri Haberinde...

Başkan Ali Çamlı, Kayserispor Başkanlığını Bırakıyor mu?

Kayserispor’un 1.5 yıldır Başkanlığını yapan Ali Çamlı, 2 Haziran’da yapılacak olan Genel Kurul’da yeniden aday olacak mı? Taraftarlar bu sorunun cevabını merak ediyor.

PFDK'ya sevk edilmişti

Geçtiğimiz hafta Konyaspor maçında sahaya girmeye çalışan ve maç bitiminde yaptığı açıklamalar nedeniyle PFDK’ya sevk edilen Çamlı, genel kurulda aday olup olmayacağı konusunda dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Ali Çamlı, başka bir ismin aday olması durumunda yeni dönemde görevine devam etmeyeceğini net bir şekilde ifade etti. Çok yorulduğunu ve yıprandığını belirten Başkan Çamlı, başka bir ismin başkan olması halinde de Kayserispor’a destek vermeye devam edeceğini dile getirdi. Bu açıklama, sonrasında gözler Onursal Başkan Mehmet Özhaseki'ye çevrildi. Önümüzdeki günlerde başka bir isim çıkacak mı, herkes merakla bekliyor.

Başkan Ali Çamlı, Kayserispor Başkanlığını Bırakıyor mu?

Yorulduğunu ve yıprandığını söyledi

Ali Çamlı’nın açıklamalarını güne bomba gibi düşerken, 2 Haziran’da yapılacak Genel Kurul’da başka bir ismin aday olup olmayacağı da merakla bekliyor. Çamlı’nın yorulduğunu ve yıprandığını belirtmesi, başka bir ismin aday olmasına zemin hazırladı. Kayserispor’un geleceği için önemli bir dönüm noktası olacak Genel Kurul'da aday çıkmaması durumunda Ali Çamlı'nın devam etmesine kesin gözle bakılıyor. 

Başkan Ali Çamlı, Konyaspor maçı sonrası sert ifadelerle maçın hakemi Halil Umut Meler, VAR hakemi Serkan Tokat'ı eleştirmişti. Çamlı'nın ne kadar ceza alacağı perşembe günü disiplin kurulunun yapacağı açıklama sonrarı netlik kazanacak. PFDK'ya tedbirli olarak sevk edilen Başkan Çamlı, Sivasspor maçını stattan izleyemeyecek. 

Kayserispor ile ilgili tüm gelişmeleri doğru ve güvenilir bir şekilde Kayseri Olay Haberin Kayseri Haberinden takip edebilirsiniz.