Başkan adayından Meral Akşener'e Kayserispor sürprizi

31 Mart Yerel Seçimlerinin yaklaşmasıyla beraber partilerde de adaylar netleşmeye başladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde..

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Başkan adayından Meral Akşener'e Kayserispor sürprizi

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinin yaklaşmasıyla beraber partilerde de belediye başkan adayları netleşmeye başladı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün yaptığı toplantıyla Kayseri büyükşehir belediye başkan adayını ve ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel olurken Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sedat Kılınç, Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurdaer Şahin oldu.

Başkan adayından Meral Akşener'e Kayserispor sürprizi

Melikgazi Belediye Başkan Adayı Kılınç’tan Genel Başkan Akşener’e sürpriz

Belediye başkan adaylarının açıklandığı toplantıda İYİ Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sedat Kılınç tarafından '38' sırt numaralı 'Meral Akşener' yazılı Kayserispor formasını ve atkısını İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e hediye etti.

Başkan adayından Meral Akşener'e Kayserispor sürprizi

Diğer yandan İYİ Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sedat Kılınç toplantı sonrasında “X” sosyal medya platformundan “Melikgazi’nin her bir ferdine hizmet için yola çıktık” diyerek şu paylaşımda bulundu: “Değerli dostlarım, değerli büyüklerim, değerli kardeşlerim, ailem, akrabalarım çocukluğumun en güzel yıllarının geçtiği Gesi’den Turan, Kayabağ, Ağırnas, Yeşilyurt’a, İldem’den - Belsin’e, Ambar’a Melikgazi’nin her bir ferdine hizmet için yola çıktık. Rabbim çıktığım bu yolda bizleri mahçup etmesin. Desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum” dedi.

İYİ Parti'nin açıklanan Belediye Başkan adayları şu şekilde: Develi Belediye Başkan Adayı Songül Özdemir, Yahyalı Belediye Başkan Adayı Mustafa Balcı, Bünyan Belediye Başkan Adayı Erhan Özhan, İncesu Belediye Başkan Adayı Recep Güngör, Yeşilhisar Belediye Başkan Adayı Salih Karagöz, Felahiye Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer Kuzugüden ve Özvatan Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Çağrı.