Başkan adayından durumu iyi olmayan çiftler için proje

Yeniden Refah Partisi'nin Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özkırış'tan 'Evlendirme Hizmeti' projesi. Proje ile durumu iyi olmayan çiftlere ücretsiz veya düşük maliyetli belediye evlendirme hizmeti sunulacak. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bülteninde…

Başkan adayından durumu iyi olmayan çiftler için proje

Yeniden Refah Partisi’nin Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özkırış, yerel seçimlerde başkan olması halinde durumu iyi olmayan çiftlerin de evliliklerini gerçekleştirebilmeleri için belediye evlendirme hizmeti projesi başlatacak.

Başkan adayından durumu iyi olmayan çiftler için proje

31 Mart Yerel seçimlerinde belediye başkanı seçilmesi halinde Abdullah Özkırış, durumu iyi olmayan çiftlere ücretsiz veya düşük maliyetli belediye evlendirme hizmeti sunacak.

Çiftlerin mutlu bir evliliği hak ettiğine inandığını söyleyen Özkırış, "Her çiftin, yaşadığı ekonomik veya sosyal zorluklara rağmen mutlu bir evliliği hak ettiğine inanıyoruz. Bu nedenle, belediye olarak, durumu iyi olmayan çiftlerin de evliliklerini gerçekleştirebilmeleri için elimizden gelen desteği sağlayacağız" dedi.

Özkırış’ın liderliğindeki belediye yönetimi, sadece altyapı ve üst yapı hizmetleriyle değil, aynı zamanda sosyal adalet ve eşitlik konularında da aktif bir şekilde rol alacak.