Başkan adayından 'çözüm' sözü

Saadet Partisi Akkışla Belediye Başkan Adayı Necmettin Emre Şahin, seçime sayılı günler kala vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Başkan adayından 'çözüm' sözü
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

 Saadet Partisi'nin Akkışla Belediye Başkan Adayı Necmettin Emre Şahin, yerel seçim çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda vatandaşlarla bir araya gelen Şahin, sorun ve talepleri dinliyor. 

Burada vatandaşları dinleyen Şahin, açıklamalarda bulundu. Şahin, Akkışla'nın canlandırılması için kararlılıkla çalışacaklarını vurgulayarak, temizlik, sosyal alanların artırılması ve yolların düzeltilmesi gibi konuları ele aldı.

İlçenin potansiyelini ortaya çıkaracak projeler üzerinde çalışacaklarını belirten Şahin, “Vatandaşlarımızın beklentilerine kulak vereceğiz. Kapalı bir anlayış ile değil şeffaf belediyecilik anlayışı ile hareket edeceğiz. Akkışla'yı daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Şahin açıklamalarını şöyle sürdürdü; "Akkışla'nın sorunlarına samimi bir yaklaşım ve çözüm odaklı projelerle yaklaşacağız. İlçemizin potansiyelini harekete geçirerek, yaşanabilir bir Akkışla için çalışacağız. Temizlik, sosyal alanların artırılması ve yolların düzeltilmesi gibi konuları ön planda tutarak, yerel halkımızın memnuniyetini sağlamak en büyük önceliğimiz olacak"