Başkan adayı 'Yaşamak Lazım' projesini anlattı

İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin, seçim öncesi hazırladığı projelerden birisini daha açıkladı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Başkan adayı 'Yaşamak Lazım' projesini anlattı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart yerel seçim hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Başkan adayları peş peşe projelerini anlatıyor. Bu kapsamda İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin, bir projesini daha açıkladı.

“Yaşamak Lazım” adını verdiği projesini anlatan Şahin, “Yok öyle umutları yitirip karanlıkta savrulmak. Unutma bir direniştir aynı gökyüzünün altında yaşamak.” dedi.

Şahin projenin detaylarını şöyle anlattı; “ 0-3 yaş aralığındaki çocuklarımız için süt desteği vereceğiz. Mahalle kreşleri açarak çocuklarımızın sağlıklı bir ortamda vakit geçirmelerini sağlayacağız.  Gençlerimiz kütüphaneye gittiği zaman kahvelerini, çaylarını oradan ücretsiz temin edecek.  Konforlu bir ortamda çalışabilecek. Biz gençlerimize her konuda destek olacağız. Bazı bölgelerimizde kütüphanelerimiz 7/24 açık olacak. Evlatlarımız bu kütüphaneleri diledikleri zaman kullanabilecekler.” diyerek Mahalle Kütüphaneleri de kuracaklarını söyledi. Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin” Tam veya yarı zamanlı çalışmak isteyen gençlerimize destek olacağız.  Çalışmak üretmek isteyen gençlerimizin başımızın üstünde yeri var. Gençlerimizin yaşamın içinde olduğu hareketli bir şehrin hayalini kuruyoruz.“