Başkan adayı açıkladı! Deprem uzmanı ile bakın ne konuşmuşlar...

İyi Parti Melikgazi Belediye Başkan adayı Sedat Kılınç Japon Deprem Uzmanı Yoshınorı Morıwakı ile bir araya geldi. Toplantıda neler konuşuldu? Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Başkan adayı açıkladı! Deprem uzmanı ile bakın ne konuşmuşlar...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İyi Parti Melikgazi Belediye Başkan adayı Sedat Kılınç Japon Deprem Uzmanı Yoshınorı Morıwakı ile bir araya geldi. Toplantıda neler konuşuldu? İşte detaylar...

Morıwakı dün saat 17.00'da Kayseri'de Yeni Ufuklar derneğinin düzenlediği 'Deprem Farkındalık' konulu söyleşiye katılmak üzere Kayseri'ye gelmiş Yeni Ufuklar derneğinde düzenlenen söyleşide Kayseri halkına deprem konusuna ilişkin bilgiler vermişti. Morıwakı söyleşi sonrası İyi Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Müteahhit Sedat Kılınç ile bir araya geldi.

Başkan adayı açıkladı! Deprem uzmanı ile bakın ne konuşmuşlar...

Toplantıyı sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Kılınç, Morıwakı ile Melikgazi Belediye Başkanı olduğunda yapacağı kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunduğunu açıkladı.

Kılınç açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Japon Deprem uzmanı Sn.Yoshinori Moriwaki ile Melikgazi Belediye Başkanı olduğumuzda yapacağımız kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Sn.Moriwaki’ ye davetimizi kabul edip ,bilimsel çalışmaları ile bizlere destek olduğu İçin çok teşekkür ederim."