Başkan açıkladı! Yarın Kayseri'de festival var! 3 gün sürecek

Kayseri'de Mimarlık Günü etkinlikleri kapsamında festival yapılacak. Bu yıl ki tema 'Dirençli Topluluklar İçin Mimarlık' olarak belirlenirken, Mimarlar Odası Kayseri Başkanı Murtaza Er, herkesi '2'nci Kayseri Mimarlık Festivaline' davet etti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Başkan açıkladı! Yarın Kayseri'de festival var! 3 gün sürecek

Kayseri Mimarlar Odası Şube Başkanı Murtaza Er, vatandaşları bu yıl ikincisini yapacakları festivale davet etti. Başkan Er, 'Mimarlar Odası Kayseri şube yönetimi olarak herkesi 2. Kayseri Mimarlık Festivali etkinliklerine davet ediyoruz" dedi.
Başkan açıkladı! Yarın Kayseri'de festival var

Konuyla ilgili olarak Kayseri Mimarlar Odası'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: 1985 yılından bu yana Uluslararası Mimarlar Birliği(UIA) tarafından her yıl ekim ayının ilk pazartesi günü Dünya Mimarlık Günü olarak kutlanmaktadır. 2 Ekim 2023 mimarlık günümüzün bu yıl ki teması “Dirençli Topluluklar İçin Mimarlık” olarak belirlenmiştir. Mimarlar Odası Kayseri Şubesi olarak geçen yıl ilkini düzenlediğimiz ve şehrimizde geleneksel hale getirmeye çalıştığımız 2.Kayseri Mimarlık Festivali’nin temasını “Yeni Hayat” olarak belirledik. -Yıkımlardan sonra Yeni Hayat, -Kırsalda Yeni Hayat, -Yeni Medya,  Binaların Yeni Hayatı gibi birçok alt başlıkta söyleşilerin, atölyelerin, kent gezilerinin gerçekleşeceği festival programını da sizlerle paylaşıyoruz. Cumhuriyetin 2. Yüzyılına girerken ekim ayında düzenleyeceğimiz etkinlik, söyleşi ve sergilerle; bu ayı mimarlık, kültür ve sanat ayı olarak kutlamayı planlıyoruz. Mimarlar odası Kayseri şube yönetimi olarak üyelerimizin gününü kutlarken herkesi 2.Kayseri Mimarlık Festivali etkinliklerine davet ediyoruz. 

İŞTE FESTİVAL PROGRAMI

Başkan açıkladı! Yarın Kayseri'de festival var

Başkan açıkladı! Yarın Kayseri'de festival var