Başkan açıkladı, Cumhurbaşkanı Erdoğan Kayseri'ye geliyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç 25 Eylül Pazartesi günü Olay Türk TV'de yayınlanan Sansürsüz adlı programda Gazeteci Osman Çiftci ve Cem Atakan'ın sorularını yanıtladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Başkan açıkladı, Cumhurbaşkanı Erdoğan Kayseri'ye geliyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Başkan Büyükkılıç katıldığı televizyon programında Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nin 1 ay sonra, Kasım ayına kalmadan açılacağının müjdesini verdi ve açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geleceğini bildirdi.

Başkan Büyükkılıç yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verdi: “Bir ay içerisinde Sayın Cumhurbaşkanımız muhtemelen Kayseri'mize gelecek. 7 Ekim'de biliyorsunuz kongremiz var, büyük kongre, Ankara'da. 12 Ekim'de İl Başkanları Belediye Başkanı toplantısı var. Yeni şekillenmiş AK Parti'nin MKYK üyesi, MYK üyeleri belirlenmiş olacak. Bu süreçler tamamlandıktan sonra zaten Cumhurbaşkanımız il gezilerine çıkacaktır. Kasım ayını bulmadan Ekim ayının sonlarına doğru muhtemelen Kayserimize gelir diye umuyor ve inanıyoruz. DHMİ Genel Müdürümüzün de takibiyle şu anda havalimanı terminal binasının tamamlanma aşamasında olduğunu Sayın Cumhurbaşkanımızın inişinin de oraya olacağını ifade ediyorlar.”Başkan açıkladı, Cumhurbaşkanı Erdoğan Kayseri'ye geliyor!