Başkan acı kaybını böyle duyurdu: Anacığım, Babama selam söyle

Kayseri'de sendikacılığın efsane isimlerinden Ali İhsan Öztürk, acı haberi paylaştı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Başkan acı kaybını böyle duyurdu: Anacığım, Babama selam söyle
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Turan Derneği Genel Başkanı ve aynı zamanda Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Öztürk'ün annesi hayatını kaybetti. 
Öztürk, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. 

ANACIĞIM BABAMA SELAM SÖYLE
Başkan Ali İhsan Öztürk, annesiyle birlikte çekilen bir fotoğrafı paylaşarak, "Anacığım Babama selam söyle." ifadelerini kullandı. 

Başkan acı kaybını böyle duyurdu: Anacığım, Babama selam söyle

BUGÜN AKKIŞLA'DA TOPRAĞA VERİLECEK! 

Diğer yandan merhume Fadime Öztürk, bugün Kayseri'nin Akkışla ilçesinde son yolculuğuna uğurlanacak.
Cenaze ile ilgili de bilgi paylaşan Başkan Ali İhsan Öztürk, 
şu ifadeleri kullandı: Dostlar, Annemi bugün (4 Temmuz Salı 2023) Akkışla/ Ganişeyh Köyünde İkindi namazından sonra yolcu edeceğiz...

Başkan acı kaybını böyle duyurdu: Anacığım, Babama selam söyle
Ali İhsan Öztürk Kimdir? 
1969 yılında Kayseri ili Akkışla ilçesi Ganişeyh Köyünde doğdu. İlkokulu burada okudu. Ortaokulu Kayseri Kadı Burhanettin Ortaokulu, liseyi Kayseri Lisesi, Sivas Hafik Lisesi ve Kayseri Fevzi Çakmak Lisesi’nde tamamladı. 1984 yılında kaydolduğu Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdikten sonra, Dinler Tarihinden yüksek lisans yaparak Bilim Uzmanı unvanını kazandı.

1986 yılında futbol hakemliğine başladı. Üç yıl profesyonel ligde olmak üzere on bir yıl faal futbol hakemliği yaptı. Halen futbol hakemi gözlemciliğine devam etmektedir. Birçok spor dalıyla uğraştı ve çeşitli dereceler aldı. 2001 yılında izci lideri oldu.

Şiir yazmak ve seyahat etmek hobileri arasında yer almaktadır. Birçok dergide yazıları ve şiirleri yayınlandı. Bazı dergilerde genel yayın yönetmenliği, yazı kurulu ve yayın kurulu üyeliği ve il temsilciliği yaptı. Laçin Yayın Evini kurdu. Erciyes Üniversitesi Öğrenci Derneği Başkanlığı, Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı, MHP Melikgazi İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, Türkiye Kamu- Sen İl Temsilciliği yanında birçok dernek, parti, sivil toplum kuruluşunda kurucular kurulu üyeliği, başkan, başkan yardımcılıkları, üst kurul delegeliği, yönetim kurulu üyeliği ve danışmanlık görevlerinde bulundu.

Vatanî görevini 1998 yılında Doğu Anadolu’nun çeşitli il ve ilçelerinde başarıyla tamamladı ve takdirname ile ödüllendirildi.

1995–1996 yılında Türk Eğitim- Sen Kayseri Şubesi kurucular kurulunda ve yetkili kurullarında yer aldı. 2002 yılında Türk Eğitim- Sen Kayseri 2 Nolu Şube kurucu başkanı oldu. 8 Mart 2003 yılında yapılan 1. olağan genel kurulda Türk Eğitim- Sen Kayseri 2 Nolu Şube Başkanlığına seçildi ve 19 yıl bu göreve devam etti.

120 sivil toplum kuruluşunun bir araya geldiği Türk Milli Güçler Birliğinin Kurucusu ve bu birliğin sekreterliğini, kurucu genel başkanı olduğu Turan Derneğinin Genel Başkanlığını, 2021 yılı sonunda kuruluşu tamamlanan ve kurucular kurulunda yer aldığı Hürriyetçi Eğitim Senendikası Genel Başkan Yardımcılığını yapmaktadır.

Kamudan Haber, Kamudannethaber, kayseriehaber, kamudan, Türk Haber Vizyon, vb. gazete ve sitelerde köşe yazarlığı yapmakta, Yeniçağ Gazetesi Kayseri temsilciliğine devam etmektedir.

İnsan Hakları ve Demokrasi Platformu, Temiz ve Yaşanılabilir Çevre Platformu ve Çevre ve İnsan Platformu, Kayseri’de faaliyet gösteren bir gurup sivil toplum kuruluşu temsilcisinin kuruluş çalışmalarını sürdürdüğü Orhun Eğitim Platformunun kurucusu ve üyesidir.

Sırasıyla Göksun İHL, Kayseri Merkez İHL, Kayseri Karamancı İHL, Kayseri Lisesi, Hürriyet EML, Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, Şeker Lisesinde görev yaptı. Halen Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak görev yapmaktadır. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Emine Hanımla evli, İsmail Turan ve Umut Alperen adında iki çocuk babası.