Başıboş bırakılan köpek kazaya sebep oldu

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, başıboş bırakılan bir köpeğin trafik kazasına neden olduğunu belirterek uyarıda bulundu.

Başıboş bırakılan köpek kazaya sebep oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun,, başıboş bırakılan bir köpeğin trafik kazasına neden olduğunu belirterek uyarıda bulundu.
Kaza ile ilgili bilgilendirme yapan Altun, “Kıymetli hemşehrilerim bugün akşam saatlerinde meydana gelen üzücü olayda, sahibi tarafından başı boş bırakılan köpek nedeniyle Samet Mutlu ve Yusuf Öztürk kardeşimiz yaralandı. İlk andan itibaren yaralanan kardeşlerimiz, aileleri ve hastane yetkilileri ile iletişim halindeyiz. Çok şükür Yusuf ve Samet'in sağlık durumu iyi, gerekli tedavileri yapılıyor.” dedi. 
Yaşanan olaya ilişkin emniyet güçleri ile birlikte gereken çalışmayı yaptıklarını dile getiren Altun, kazaya neden olan köpeğin sokak hayvanı olmadığına vurgu yaparak, “Sizlerinde yakından bildiği üzere belediye olarak, sokak hayvanlarının toplanması, aşılanması, tedavisi, barınması ve beslenmesi noktasında etkin bir çalışma yürütmekteyiz. Söz konusu köpek sokak hayvanı değil. Bu nedenle sizlerden ricam sahiplendiğiniz evcil hayvanları lütfen muhafaza altında tutun. Belediye ve Emniyet Müdürlüğü olarak bu konuda gerekli adımları atıyoruz. Benzer üzücü olayların tekrar etmemesi için gereken tüm yaptırımları uygulayacağız. Kardeşlerimize ve ailelerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.” ifadelerini kullandı.