Bakın o hırsızlar nasıl yakalandı?

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, Melikgazi ilçesi Esenyurt Mahallesi'nde gerçekleşen hırsızlık olayına dair önemli bir başarıya imza attı.

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde meydana gelen cep telefonu hırsızlığı olayı, polisin titiz çalışmasıyla çözüldü. 53 saatlik güvenlik kamerası görüntüsünü saniye saniye inceleyen ekipler, biri çocuk iki şüpheliyi yakalarken çalınan telefonu sahibine teslim etti.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, Melikgazi ilçesi Esenyurt Mahallesi’nde gerçekleşen hırsızlık olayına dair önemli bir başarıya imza attı. 23 Şubat 2026 tarihinde meydana gelen olay sonrası Melikgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri geniş çaplı bir araştırma başlattı.

53 saatlik inceleme sonuç verdi

Hırsızlık olayının aydınlatılması için bölgedeki güvenlik kameralarını mercek altına alan polis ekipleri, tam 53 saatlik görüntü kaydını titizlikle inceledi. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından şüphelilerin kimlikleri tespit edildi.

Ekiplerin gerçekleştirdiği operasyon neticesinde, hırsızlık olayına karıştığı belirlenen S.G. (21) ve suça sürüklenen çocuk G.G. (14) yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında gerekli adli işlemler başlatıldı.

Suça konu olan cep telefonu, polis ekipleri tarafından ele geçirildi. Hırsızlık mağduru vatandaşa ulaşılarak, çalınan telefonu ekiplerce kendisine teslim edildi. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, halkın huzurunu bozmaya çalışanlara karşı mücadelenin aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edeceğini vurguladı.