Baki Ersoy ilk kez kimlerle buluştu?

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy seçim sonrası Gazete sahipleri ve yöneticileri ile akşam yemeğinde bir araya geldi... Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Baki Ersoy ilk kez kimlerle buluştu?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Milletvekili Baki Ersoy Kayseride yayın yapan gazetelerin sahipleri ve yöneticileri ile Burak At Çiftliğinde akşam yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe gazete sahipleri ve yöneticileri: Osman Çiftci, Recep Bulut, Azim Deniz, Rıfat Açıkgöz, Mehmet Sena Kösedağ, Cemil Görücü, Ferhat Yağmur, Yılmaz Büyüknalbant, Zeynep Mülayim katıldı. Burak At Çiftliği sahibi Türker Horoz Gazete sahiplerini ve Milletvekili Baki Ersoyu ağırladı. Ersoy sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile gazete sahiplerine teşekkürlerini iletti. Ersoy yaptığı paylaşımda:

"Kayseri’de yayın yapan gazetelerin sahip ve yöneticileri ile Burak At Çiftliği’nde akşam yemeğinde bir araya geldik. Kendilerine hoş sohbetleri için teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi. 

Ersoy'un davetiyle gerçekleştirilen yemeğe işletme sahibi Türker Horoz'un yanısıra işadamı İlker Horoz'un da bir süre eşlik ettiği görüldüğü.