Baki Ersoy etkisi!

Kayserispor'a verdiği destekle taraftarın alkışını alan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Çaykur Rizespor'u da mağlup edeceklerini söyledi. Ersoy maçı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile birlikte izledi. Tüm Detaylar Kayseri Olayın Kayseri Haberinde...

Baki Ersoy etkisi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’a, hafta içinde 38 Bin TL bağış yaparak, 1000 taraftarın daha fazla maça gelmesini sağlayan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan mutlusu yok.

Ersoy, Sarı-Kırmızılı takıma destek vermeye devam ediyor. Son yaptığı hamle ile taraftarın coşkusunu ikiye katlayan Ersoy, Ankaragücü maçı bitiminde de konuştu. Kayserispor’un, Kayseri’nin en büyük markası olduğunun altını çizen Ersoy, ‘Burak Yılmaz hocamla 9 puan kazanıldı. Burada Başkanımız Ali Çamlı olmak üzere, teknik direktörümüz Burak Yılmaz’a, yönetimimize, teknik heyete, futbolcularımıza, Kapalı Kale Taraftar Grubumuza, tüm camiamıza çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun, iyi bir kenetlenme oldu. Kayserispor, Kayseri’nin en büyük markasıdır. Buna da hepimizin sahip çıkması gerekiyor. Biz üzerimize düşeni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Tebrik ediyorum, İnşallah böyle devam eder, önümüzde bir Rize deplasmanı var, orada da Çaykur Rizespor’u yeneceğiz İnşallah’ ifadelerini kullandı.   

Baki Ersoy etkisi!

Ersoy maçı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile birlikte izledi. Baki Ersoy, Beşiktaş maçını da Kapalı Kale Taraftarıyla birlikte izlemişti.