Baki Ersoy'dan Özhaseki'ye bir kritik ziyaret daha!

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'dan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'ye dikkat çeken ziyaret. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Baki Ersoy'dan Özhaseki'ye bir kritik ziyaret daha!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'dan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'ye dikkat çeken ziyaret. Vekil Ersoy beraberinde MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter ile Bakan Özhaseki'yi ziyaret etti.

Ersoy ziyareti X hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile duyurdu. Ersoy, "Genel Başkan Yardımcımız Sayın İzzet Ulvi Yönter Beyfendi ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’yi ziyaret ettik. Yakın ilgi, alaka ve misafirperverliğinden dolayı kendisine teşekkür ederiz." dedi.

Vekil Ersoy'un Bakan Özhaseki'yi neden ziyaret ettiği ve görüşmede neler konuşulduğu kamuoyunda merak konusu oldu. Görüşme, Vekil Ersoy MHP'nin Kayseri'de gerçekleştirdiği 'Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısında' yaptığı 'Kayseri'de merkez ilçe istiyoruz' söylemini akıllara getirdi. Toplantıda bu konunun konuşulup konuşulmadığı da merak ediliyor.

Vekil Ersoy Meclis'te, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının bütçesine yönelik komisyon toplantısında muhalefetin Özhaseki'ye yönelik eleştirilerine yanıt vermiş ve Özhaseki'yi savunarak, övgüyle bahsetmişti. MHP Milletvekili Baki Ersoy, Özhaseki’ye yönelik olarak, komisyon toplantısında şu ifadeleri kullanmıştı, "20 yılı aşkın Belediye Başkanlığınız sürecinde Kayseri'mize kattıklarınızı gayet iyi biliyoruz. Bu tecrübenizle AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığınız döneminizdeki imza attığınız başarılara da şahidiz."

Diğer yandan Vekil Ersoy Kasım ayında da Bakan Özhaseki'yi ziyaret etmişti. Konuya ilişkin Kayseri Olay'ın, "MHP'de sürpriz Özhaseki ziyareti! Ne konuştular?" başlıklı haberini okumak için TIKLAYIN