Bakanlıktan aldığı destek ile kendi işinin patronu oldu

Tarım ve Orman Bakanlığının hayata geçirdiği Uzman Eller Projesi ile bir kişi daha kendi işini kurdu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Bakanlıktan aldığı destek ile kendi işinin patronu oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Veteriner Hekim Ebru Yünek Tarım ve Orman Bakanlığının Uzman Eller Projesi ile kendi işini kurdu. Kayseri’nin Hacılar ilçesinde arıcılık yapan Yüner, projeye nasıl başvurduğunu anlarttı. Tarım ve Orman Bakanlığının projelerinin kendi sayfalarında yayımlandığını ve oradan görerek başvuru yaptığını söyleyen Yüner, projenin daha çok yeni olduğunun altını çizdi. 

Aldığı destek ile kendi işinin patronu oldu

Gelecek vaad eden bir proje olduğunu da aktaran Yüner, genç kadın ve erkekler için kendileirni geliştirmek isteyenler için muhteşem olduğunu söyledi. Yüner, “Uzman Eller projesi insanların eğitimlerini doğru şekilde kullanabilmeleri için muhteşem bir alan yaratıyor.  Bu gerçekten ülkemiz açısından sürdürülebilir tarım ve hayvancılık için bulunmaz bir fırsat. Genç kadın ve erkekler için akıllara gelebilecek güzel yollardan birisi. Uzman kişilerin alanında kendilerini geliştirmeleri kendilerini ülke için verimli hale getirmeleri gerçekten muhteşem bir fırsat. Bu yüzden genç girişimcilere ve genç uzman kişilere bu projeyi tavsiye ediyorum.“ dedi.

Aldığı destek ile kendi işinin patronu oldu